ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ AΙΓΑΛΕΩ VOLLEYBALL

  • koupes.png
  • wfile.png

 

Ο Αθλητικός Όμιλος του Αιγάλεω είναι
ένας ιστορικός σύλλογος γεμάτος επιτυχίες και
διακρίσεις στα αγωνιστικά τμήματα της πετοσφαίρισης. 

Η ομάδα μας είχε ανέκαθεν διακρίσεις
και πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Τα τελευταία 5 χρόνια οι παγκορασίδες και οι κορασίδες μας, 
μας έκαναν υπερήφανους με την κατάκτηση 
των Πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΔΑ.


Αναλυτικά:

  • Περίοδος 2010-2011 Παγκορασίδες
  • Περίοδος 2011-2012 Παγκορασίδες
  • Περίοδος 2012-2013 Κορασίδες και 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων
  • Περίοδος 2013-2014 Κορασίδες
  • Περίοδος 2014-2015 Κορασίδες και 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στην Καρδίτσα

Δεν είναι τυχαίο που 5 παιδιά απο την ομάδα μας επιλέχθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές κ. Ανδρεάδη και κ. Φλώρο για την εθνική ομάδα Κορασίδων και για την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Να τονίσουμε ότι η Γυναικεία μας ομάδα το 2014-2015 κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και πέτυχε την ΑΝΟΔΟ στην Α2 εθνική κατηγορία.
Η ομάδα μας το 1994 και το 2003 υπήρξε στην Α2 εθνική κατηγορία, η φετινή όμως ΑΝΟΔΟΣ επετεύχθη από αθλήτριες που ξεκίνησαν το volley από τις ακαδημίες μας.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι όλες αυτές τις επιτυχίες οφείλονται στην προπονήτρια μας κα. Αντωνιάδου Αγγελική που φέτος θα την πλαισιώνουν και δύο έμπειροι προπονητές με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.
Ο κ. Τσικόγια Ερμάλ και ο κ. Αναστασόπουλος Παναγιώτης.

Να μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία είναι να κρατάμε τα παιδιά όλων των ηλικιών στο χώρο του αθλητισμού γι' αυτό ο σύλλογος μας σε περίοδο κρίσης είναι κοντά στους γονείς με ειδικές προσφορές.

ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σε κάθε παιδί και σε περίπτωση 2 ή και περισσότερων παιδιών από την ίδια οικογένεια, θα γίνεται ειδική μείωση στη συνδρομή.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

..marionettentheater.at.. Eine eingehende Berichterstattung praktische Probleme mit der Ausbildung betrifft, die die Prinzipien von der reinen Laboruntersuchungen abgeleitet Lernen kann individuelle Unterschiede. Bewertungen, die zuverlässig und theoretisch bedeutsame Einzel- und Gruppenunterschiede, die Forschung in den Verhaltenswissenschaften aufgedeckt priligy rezeptfrei information worden sind. Untersucht Unterschiede in der allgemeinen Intelligenz, spezifische verbale und räumliches Vorstellungsvermögen, stilistischen und Persönlichkeitsmerkmale, sowie solche Gruppenunterschiede wegen des viagra aus dem ausland kaufen Geschlechts, https://www.marionettentheater.at/cialis-20mg-guenstig.html der Rasse und sozioökonomischen Status. Voraussetzung PSYC und PSYC oder Diplom-Status. Psychopharmacology. ..28.06.2017.. 11
© 2017 aigaleovolley
Ο Ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον Νικόλαο Μπότη
Back to Top